UK: 800 368 9082 | info@festivaldiaries.com
Loading Events

« All Events

Jul 16

SkotsjFest – Whiskyfestival

July 16 @ 1:30 pm - 5:00 pm CEST

Het gezelligste whiskyfestival van Limburg komt er weer aan…

SkotsjFest is een kleinschalig whiskyfestival waarbij bourgondisch whisky proeven het motto is. Lekker eten, goede whisky en gezelligheid zijn de ingrediënten waar je SkotsjFest aan kunt herkennen.

SkotsjFest werkt met standhouders die liefhebbers zijn van whisky. Verzamelaars, whiskyspeciaalzaken en onafhankelijke bottelaars. Je vindt er whisky’s voor zowel beginnende whisky drinkers als de connaisseurs. De entree houden we bewust laag en inbegrepen is een glaasje (dat je mee naar huis mag nemen), 2 muntjes om mee te starten, een goed stuk Limburgse vlaai en een breugeliaans buffet. Uiteraard is er voldoende water en stokbrood om de smaakpapillen te neutraliseren.

Whisky’s die je wilt proeven betaal je met muntjes (€ 1,00 per stuk). De standhouders hebben in totaal meer dan 500 verschillende soorten whisky’s bij zich die variëren in prijs. Van 1 muntje tot 20 muntjes per dram. Je maakt het dus zo duur, exclusief of eenvoudig als je zelf wilt. Daarnaast is er een bar met fris en biertjes op de tap en een terras waar je lekker van de zon kunt genieten. Deze consumpties zijn ook voor eigen rekening.

Venue

Café ’t Hingen
2A Op Den Dijk
Echt, LI 6102 EW Netherlands
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.